Office 365 – vanliga frågor

 • Hur får jag prova Office 365?
  Du kan med vår hjälp prova Office 365 fram till lanseringen som kommer troligen före sommaren. Vi har jobbat i föregångaren av Offiice 365 i snart 2 år samt kör Office 365 parelellt för test och förberedelse. Vi och andra som kör nuvarande molntjänsten för vårt dagliga arbete kommer att få vårt data automatiskt flyttat när vi och Microsoft bestämmer det gemensamt efter lanseringen.
 • Vad har jag för funktioner i Office 365?
  Videokonferens/Chat och i framtiden telefoni, Intranet för dokumenthantering och annan informationsspridning inom företaget eller med samarbetspartners  via Sharepoint som även kan användas för ert företags webb-plats. Självklart får i även e-post via Exchange Online. Allt får ni till en månadskostnad och ingen investering som ska skrivas av i bokföringen.
 • Varför behöver jag Office 365?
  På dagens globala konkurrensutsatta marknad så skapar de företag, oavsett storlek, som är flexibla och kostnadseffektiva ett mervärde för sig själva. Molnbaserade tjänster visar på en väg mot att uppfylla dessa mål. De tillhandahåller funktionsrika produktivitetsverktyg till användarna, samtidigt som de befriar företagen från bördan att hantera och underhålla stora affärssystem, vilket innebär att resurser frigörs från IT-avdelningarna och verksamheten kan fokusera mer på sådana initiativ som ger verkliga konkurrensfördelar.
 • Är Office 365 ”i molnet?”
  Office 365-tjänsten är detta och så mycket mera! Med vissa Office 365-alternativ har du tillgång till välbekanta Office-program som finns installerade lokalt på din dator, men som har hämtats och licensierats från molnet. Dessa Office 365-tjänstplaner utvidgar denna upplevelse genom att kombinera dessa Office-program med de senaste versionerna av våra molnproduktivitetstjänster: Exchange Online, SharePoint Online och Lync Online. I kombination förser dessa tjänster dig med den mest omfattande produktivitetslösningen för dina affärsbehov.
 • Vad innebär det att arbeta platsoberoende?
  Med Office 365-tjänsten kan du arbeta med e-post, dokument och data från praktiskt taget vilken plats som helst på nästan vilken enhet som helst i en välbekant produktionsupplevelse på datorer, telefoner och webbläsare.Detta innebär att en lämplig enhet, Internet-anslutning och en version av Internet Explorer, Firefox eller Safari som stöds. Åtkomst till mobila enheter kräver Wi-Fi-kapacitet eller ett tillgängligt mobilnätverk. Vissa mobila funktioner kräver Office Mobile 2010, som ingår i vissa versioner av Windows Phones och Nokia-telefoner. Office Mobile 2010 ingår inte i Office 2010-program, -programsviter eller Web Apps. Det finns vissa funktionella skillnader mellan programmen Office Web Apps, Office Mobile 2010 och Office 2010.

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>