Jobba hemma dagen: Klimatsmarta och resfria möten

Vill du jobba hemma idag?

Idag sitter jag och har möten hemma fast via Internet, jag har haft möten med personer i södra Sverige, på sörmländska landsbygden samt Finland idag. Dessutom deltog jag i ett webinar med nästan 100 deltagare.

Trots att jag jobbar hemma så har jag tillgång till e-post, Intranät, telefon(IP-telefoni samt mobil), mötesrum(GoTomeeting samt Lync) m.m. Det enda jag saknat är några papper som ligger på kontoret som jag dumt nog inte scannat in trots att jag skaffat en bra scanner.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>