Hur får du mest affärsnytta av IT investeringar?

Har du som många andra känt att dina investeringar i IT inte ger den effekt du önskar dig?

Hur gör du inför andra investeringar du ska göra? Konsulterar du en rådgivare?
Det är dags att du gör det även inför dina IT investeringar.

 Jag har med mina 28 års erfarenhet av IT-branschen arbetat med allt från att vara kund och beställa IT till att ha arbetat som säljansvarig för Norden. Jag kan dela med mig av mina erfarenheter samt som mina kunder säger. ”Förklara teknik med ett icke-teknisk språk”.

Jag är själv företagare och drivs i mina investeringsbeslut av affärsnytta, jag brukar säga att IT är som att lägga pussel.
Har du inte alla pusselbitar så får du inte ihop lösningen, att lägga pussel utan att veta vad bilden på pusslet är gör det mycket svårt att snabbt lägga pusslet samt det är omöjligt att lägga pussel med bitar från olika pussel.

 Ta kloka beslut som inte bara fokuserar på häftig teknik utan även på affärsnytta samt på att få dig och dina kollegor effektivare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>